Fyresdal 2012:
Dato/klokkeslett: 21 Sep 2018, 22:19

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 
Forfatter Melding
 Innleggets emne: Viktig informasjon ang Rakkestad flyplass
InnleggSkrevet: 29 Sep 2015, 14:34 
Avlogget
Kaptein
Brukerens avatar

Registrert: 23 Nov 2009, 14:08
Innlegg: 451
Bosted: Nittedal
Hei alle sammen,

Det ble bestemt på årsmøtet tidligere i år at fom 2016 skal flyplassavgiften på Rakkestad dekkes av de som bruker plassen, ikke av klubben.
Vår hardtarbeidende styreformann, Tom Viktor Karlsen, har nylig hatt et møte med ledelsen for Rakkestad flyplass for å sondere terrenget rundt vårt leieforhold og avgiften vi betaler.
Kort fortalt; Vi er populære brukere på Rakkestad flyplass, men de ønsker mer aktivitet fra JoN. Vi har derfor ikke fått økt leie for 2016, og avgiften for brukerforumet har gått betraktlig ned i pris for vår del.
Oppstartsproblemene vi hadde i forhold til fallskjermgutta er en saga blott, og samarbeidet mellom JoN og fallskjermklubben Nimbus fungerer nå veldig godt.
Flyplassledelsen ønsker å ha et stevne på Rakkestad til neste år hvor vi har en prioritet. Kanskje dette kan kombineres med et JoN treff?

Vi håper at så mange som mulig ser verdien av å ha en flyplass som Rakkestad. En flyplass de aller fleste av oss har relativt kort kjørevei til, og som man fint kan reise til på kort varsel. Flere av oss har for eksempel vært på Rakkestad på ettermiddagene nå i sommer. Da er det ekstremt lite trafikk på flyplassen.
Hvis vi er 20 piloter som ønsker å fly på Rakkestad neste år, må vi betale 1200,- pr pilot. Dette er billig! Blir vi flere, blir prisen lavere.

Får vi ikke nok piloter på Rakkestad, må vi si opp leieavtalen, og da kommer vi mest sannsynlig ikke inn igjen. Noe som ville vært veldig synd!
Vi jobber for å kunne ta opp igjen det fantastisket jetmiljøet vi hadde for noen år siden i JoN. Mulighetene ligger der nå!

Send mail til Lars Henrik Kjølberg på larshkj@gmail.com om du ønsker å fly på Rakkestad til neste år. Vi må ha svar innen 31. oktober. Dette vil være bindende for 2016.

Vi ses på Rakkestad :)

Mvh
Styret i JoN


Topp
 Profil  
 
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpBB.no - Norsk phpBB-support